Contactati-ne

Comanda rapid la numerele:

0764.747.050

0735.260.206


0755.212.776

Contactati-ne

Produse noi

» Nu este niciun produs nou in acest moment.

86 produse afisate

Subcategorii

 • Oja Semipermanenta Miley

  Oja Semipermanenta (permanenta) Miley se aplica peste primer si stratul de baza (Base Coat) sau peste structura de gel si se usuca rapid la lampa UV (2 minute) sau la lampa cu LED (30 sec).Oja semipermanenta Miley are luciu deosebit si rezistenta 2-4 saptamani.

 • Oja Semipermanenta CH Professional

  Oja semipermanenta CH Professional 12ml, se usuca rapid la lampa cu LED in 30-60 secunde sau la lampa UV în 2 minute si rezista pana la 4 saptamani pe unghii.

 • Oja Semipermanenta Lily Angel

  Oja Semipermanenta Lily Angel 15ml, se usuca rapid la lampa UV (2-3 minute) sau la lampa cu LED (1 min.), are luciu deosebit si rezistenta crescuta. Trebuie aplicata peste primer si stratul de baza (Prime Bonder Lily Angel si Baza Unghii Lily Angel - sau altele) sau peste structura de gel.

 • Oja Semipermanenta CO-CO

  Oja Semipermanenta CO-CO 15ml se usuca rapid la lampa UV (2 minut) sau la lampa cu LED (30 sec), are luciu deosebit si rezista pe unghii pana la 3 saptamani

 • Oja Semipermanenta Monika Nails

  Oja Semipermanenta Monika Nails 7.5ml, rezista pe unghii pana la 2 saptamani, in conditii de contact frecvent cu apa pastrandu-si stralucirea si netezimea.


produse pe pagina

produse pe pagina

Oja Semipermanenta Lucioasa

Oja Semipermanenta Lucioasa

Oja Semipermanenta este o structura de gel UV, se usuca la lampa cu ultraviolete si rezista pe unghii pana la 4 saptamani, scutindu-va de grija manichiurii ciobite sau fara luciu. Este disponibila intr-o gama variata de nuante si culori, de la cele pastelate sau aprinse, de vara, pana la cele inchise, perlate sau cu glitter. Se aplica peste primer si baza si se sigileaza cu top coat, urmand pasii obisnuiti in aplicarea ojei semipermanente (permanente).

Mai mult

Categoria Oja Semipermanenta Lucioasa iti ofera produse la preturi imbatabile!