Contactati-ne

Comanda rapid la numerele:

0764.747.050

0735.260.206


0755.212.776

Contactati-ne

Produse noi

» Nu este niciun produs nou in acest moment.

71 produse afisate

Subcategorii

 • Oja Semipermanenta Lucioasa

  Oja Semipermanenta este o structura de gel UV, se usuca la lampa cu ultraviolete si rezista pe unghii pana la 4 saptamani, scutindu-va de grija manichiurii ciobite sau fara luciu. Este disponibila intr-o gama variata de nuante si culori, de la cele pastelate sau aprinse, de vara, pana la cele inchise, perlate sau cu glitter. Se aplica peste primer si baza si se sigileaza cu top coat, urmand pasii obisnuiti in aplicarea ojei semipermanente (permanente).

 • Oja Semipermanenta Marmorata

  Ultimul trend in domeniu, Oja Semipermanenta Marmorata se aplica peste primer si stratul de baza (Base Coat) sau peste structura de gel si se usuca rapid la lampa UV (2-3 minute) sau la lampa cu LED (1 min.). Este o oja cu o textura deosebita ce imita marmura lucioasa. Disponibila in combinatii variate de culori ce va incanta privirea si rezista pe unghii timp indelungat, avand un luciu deosebit, marmorat.

 • Oja Semipermanenta Chameleon (Thermo)

  Oja Semipermanenta Chameleon (Thermo) este o oja cu proprietati speciale, termocromice. La temperatura corpului are o nuanta initiala, mai deschisa, iar la rece, culoarea se schimba contrastant. Este o oja de care nu va veti plictisi niciodata, mereu in schimbare.

 • Oja Semipermanenta 3 in 1 (One Step)

  Oja Semipermanenta 3 in 1 (One Step) se aplica peste unghia curatata si degresata (sau peste gel sau tips) si se usuca rapid la lampa UV (2 minute) sau la cea cu LED (30 sec). Nu necesita aplicarea unei baze sau a finish-ului (top coat), oja semipermanenta 3 in 1 avand un luciu deosebit si rezistenta indelungata.


produse pe pagina

produse pe pagina

Oja Semipermanenta (Oja Permanenta)

Oja Semipermanenta (Oja Permanenta)

Manichiura dumneavoastra poate starni admiratia tuturor! Cum se poate realiza acest lucru?
Numai cu ajutorul minunatelor nuante de oja semipermanenta (oja permanenta) disponibile la aceasta categorie.
Gata cu prejudecatile, gata cu ojele de proasta calitate ce sar de pe unghii la 2-3 zile, gata cu acest stres periodic cauzat de o manichiura imperfecta. Oja semipermanenta disponibila in magazinul nostru va da posibilitate sa uitati de toate aceste griji nu pentru 2-3 zile ci pentru 3-4 saptamani.
Nu ati mai folosit pana acum oja semipermanenta (oja permanenta)?
Nimic mai simplu, mai jos veti gasi un ghid pas cu pas despre modul in care oja semipermanenta trebuie aplicata pe unghii pentru a rezista cat mai mult timp. Puteti aplica oja semipermanenta pe unghiile dumneavoastra sau ale prietenelor fara nici un fel de experienta precedenta, singura conditie este sa respectati intocmai pasii urmatori:

Pasi aplicare oja semipermanenta (oja permanenta)

Pasul 1: Se pregatesc unghiile pentru aplicarea ojei semipermanente respectand urmatoarele:
  a) se indeparteaza cuticulele de pe suprafata unghiilor cu unei chiurete speciale sau cu un betisor de lemn.
  b) se pileste suprafata unghiei, pentru matuire, cu un buffer foarte fin.
  c) se indeparteaza praful rezultat in urma pilirii cu o perie de praf si se degreseaza cu cleaner.
Pasul 2: Se aplica primerul intr-un strat foarte subtire, dupa care se lasa aproximativ un minut la uscare.
Pasul 3: Se aplica o baza pentru unghii sau un strat foarte subtire de gel UV 3 in 1
Pasul 4: Se usuca gelul-baza (Base Coat) la lampa UV in aproximativ 1 minute.
Pasul 5: Se aplica unul sau doua straturi de oja semipermanenta
Pasul 6: Se usuca oja semipermanenta la lampa UV timp de 2 minute, fiecare strat in parte.
Pasul 7: Se aplica finish-ul top coat pentru a da un luciu special unghiilor. Se usuca si acesta la lampa UV timp de aproximativ 3 minute.

Iata! Este atat de simplu de aplicat oja semipermanenta pe unghii incat si orice o poate face chiar de acasa. Nu ramane la aprecierea dumneavoastra decat sa alegeti nuantele de oja semipermanenta preferate care sa va ofere satisfactie si confort.

Cosmetic-all.ro va intampina la Categoria Oja Semipermanenta cu o gama extrem de diversificata de nuante, de la nuantele de vara ce pot fi purtate in zilele insorite in care mergeti la plaja, pana la nuantele de toamna-iarna ce ofera un aspect placut chiar si in cele mai innegurate zile. De asemenea, magazinul nostru va intampina periodic cu super promotii si va ofera o multime de avantaje si beneficii pe care nu le veti putea ignora.
Profitati acum de preturile avantajoase si alegeti-va nuanta de oja semipermanenta care vi se potriveste.

Mai mult

Categoria Oja Semipermanenta (Oja Permanenta) iti ofera produse la preturi imbatabile!