Contactati-ne

Comanda rapid la numerele:

0764.747.050

0735.260.206


0755.212.776

Contactati-ne

Produse noi

» Nu este niciun produs nou in acest moment.

 

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor Termeni si Conditii.

Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, va recomandam citirea cu atentie a acestora.

 DEFINITII

Site-ul cosmetic-all.ro este intretinut si administrat de catre SANDU R. MARIUS-GABRIEL PERSOANA FIZICA AUTORIZATA, care va fi denumita in continuare Societate.

Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului cosmetic-all.ro, este denumit in continuare Client.

Imaginile, textele, bazele de date, preturile precum si celelalte informatii ce se regasesc pe site-ul cosmetic-all.ro, vor fi denumite in continuare Continut.

 DREPTURI DE AUTOR

Informatiile de pe acest site - imagini, texte, baze de date, sunt in proprietatea Societatii, fiind protejate de legea privind drepturile de autor (Legea 8/ 1996).

Imaginile si datele tehnice sunt folosite cu acordul furnizorilor.

Folosirea fara acordul Societatii, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.

Motorul folosit pentru dezvoltarea acestui magazin este PrestaShop™ modificat si revizuit de programatorii nostri. Puteti vizita PrestaShop la adresa http://www.prestashop.com.

 DECLINAREA RESPONSABILITATII

Cosmetic-all.ro pune la dispozitie informatii referitoare la produsele prezentate, insa exista si posibilitatea aparitiei anumitor neconcordante datorita prelucrarii volumului mare de informatii.

Imaginile sunt cu titlu informativ si pot diferi usor de produsele efectiv livrate in ceea ce priveste culoarea, aspectul s.a.

Societatea isi rezerva dreptul de a efectua orice modificari asupra site-ului cosmetic-all.ro, asupra structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Societatea isi rezerva dreptul de refuza orice comanda fara a fi necesara vreo justificare a deciziei si fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Cosmetic-all.ro nu poate fi facut responsabil de neonorarea la timp a comenzilor datorita declararii unor date necorespunzatoare. Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul livrarii necorespunzatoare sau nelivrarii produselor se reduce la valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv, mai putin costurile de transport daca acestea exista. Cosmetic-all.ro nu poate fi facut raspunzatoar pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Cosmetic-all.ro pregateste si ambaleaza pentru expediere si transport produsele in mod corespunzator.

 MEMBRII INREGISTRTI

Dupa inregistrarea ca membru pe site-ul cosmetic-all.ro va revin urmatoarele obligtii:

a) sa furnizati datele reale, complete si exacte asa cum sunt ele mentionate in formularul de inregistrare de pe site.

b) sa mentineti si sa innoiti (atunci cand este cazul) datele personale de inregistrare.

De asemenea daca datele introduse de catre Dvs. nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Societatea isi rezerva dreptul de a suspenda sau de a desfinta contul Dvs. si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului.

Societatea isi rezerva dreptul, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul Dvs. la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

Prin inregistrarea ca membru sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele Dvs. de utilizator fiind integral in responsabilitatea Dvs.

In cazul in care administratorii site-ului va suspenda calitatea de utilizator al site-ului, nu veti fi indreptatit la primirea niciunei despagubiri.

 LITIGII

Orice litigiu aparut intre Client si Socitate se va rezolva pe cale amiabila.

 RETURNAREA PRODUSELOR

Clientul are dreptul de a returna orice produs achizitionat in termen de 10 zile lucratoare de la intrarea in posesia acestuia, conform legislatiei si poate viza solicitarea sumei de bani inapoi sau schimbarea cu un alt produs. In ambele cazuri, valoarea in bani returnata sau produsul inlocuit vor face referire strict la costul produselor, excluzand taxele de expeditie. Atunci cand clientul doreste schimbarea produsului, tot in sarcina sa va cadea si plata retrimiterii coletului cu produsul schimbat

Rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de 30 de zile de la retur, prin transfer bancar. Legislatia in vigoare se aplica persoanelor fizice. Produsul/produsele pot fi returnate numai daca se afla in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, adica sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau de consum, sa fie nedesfacute, respective sigilate.

Inainte de a returna un produs, clientul are obligatia de a formula o cerere scrisa in care isi va exprima dorinta de a returna produsul/produsele si in care va specifica in scris numarul de comanda sau de factura si contul bancar in care doreste sa ii fie returnati banii, urmand ca aceasta sa fie trmisa prin e-mail la adresa office.cosmeticall@yahoo.com. Produsul se poate trimite in orice varianta dorita de client (posta sau curier) in colet simplu. In momentul primirii se va analiza daca produsul/produsele si-au pastrat forma intacta, clientul urmand a fi informat de hotararea luata in acest sens in vederea stabilirii modalitatii de returnare, prin achitarea contravalorii sau prin inlocuirea produsului/produselor.

Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si este intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

Atunci cand ambalati un produs pentru retur trebuie sa acordati o cat mai mare grija acestui aspect pentru ca produsul sa fie ferit de socuri ce pot aparea in timpul transportului. Produsele care ajung retur intr-o forma necorespunzatoare datorata ambalarii defectuoase nu vor putea beneficia de garantia returnarii. Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe e-mail sau la unul din numerele de telefon afisate in pagina de contact a site-ului cosmetic-all.ro Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in: Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta. Legea nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distantă.

 PRETURILE

Toate preturile includ TVA si sunt finale. Preturile sunt cele de la data comandarii produselor, indiferent de eventualele modificari ulterioare ale preturilor.

 PROCESAREA COMENZILOR SI LIVRAREA PRODUSELOR

Dupa trmiterea comenzii veti primi automat pe email un mesaj de confirmare. Livrarea produselor se face in termen de 2 -7 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.

Modalitatile de livrare si plata sunt:

 - Livrare prin curier, plata se face in numerar prin ramburs la ridicarea coletului.

Livrarea gratuita se face doar prin Curier.

Produsele comandate se livreaza NUMAI pe teritoriul Romaniei.

Pretul transportului poate varia intre 0 RON si 30 RON in functie de modalitatea de transport selectata.

Expedierea comenzilor are loc doar in zilele de LUNI si JOI ale fiecarei saptamani.

 CUM COMAND?

Puteti comanda direct de pe site, acesta fiind programat sa parcurga pasii necesari finalizarii comenzii sau puteti comanda telefonic sau prin e-mail la datele de la sectiunea Contact ale site-ului nostru.

Garantam in procent de 100% originalitatea produselor si provenienta acestora exclusive pe cai legale. Nu comercializam produse replica sau produse a caror provenienta este incerta.

Termenii si conditiile ofertelor.

1. Cupoanele de reducere din valoarea produselor comandate:

a) pentru ca un client sa poata folosi un cupon de reducere trebuie sa-si creeze sau sa solicite crearea unui cont de membru la adresa de email sau la numarul de telefon afisate la rubrica Contact a site-ului cosmetic-all.ro .

c) cupoanele de reducere pot fi folosite de catre un client numai daca acesta a plasat anterior si in aceeasi luna calendaristica o comanda de minimum 150 Ron.

d) cuponul de reducere poate fi folosit numai dupa ce a fost achitata integral comanda in urma careia s-a obtinut cuponul de reducere.

e) codul cuponului cadou va fi trimis clientului la adresa de email mentionata la datele de contact dupa ce fost confirmata plata comenzii in urma careia s-a obtinut cuponul de reducere.

Service aparate electrice

Pentru produsele electrice care beneficiaza de garantie si vor avea nevoie de reparatii, vor fi trimise la adresa sediului social anterior mentionata. Costul transportului va fi suportat de catre client. Aparatele care au nevoie de reparatii trebuie sa fie in cutia originala si sa nu aiba semne de cazaturi sau bruscari. Aparatele care nu vor putea fi reparate, vor fi inlocuite cu altele noi. In cazul in care nu mai sunt pe stoc aparate similare, se va achita contravaloarea acestuia sau se va conveni cu clientul asupra altor produse. Toate aparatele comandate pe site au o garantie de 12 luni de la data achizitiei. Daca produsul aflat in garantie nu poate fi reparat acesta va fi inlocuit.

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor  Societatea are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.
Scopul colectării datelor este:– informarea Clientului privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achizitionate;– trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS);– de monitorizare a vanzarilor.
Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda, Clientul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Societatii si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut in alineatul de mai sus la punctul.
Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Splaiul Independentei nr. 273, sector 6, Bucuresti, in atentia SANDU R. MARIUS-GABRIEL PFA., va puteti exercita, in mod gratuit, solicitarea sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.
Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Splaiul Independentei nr. 273, sector 6, Bucuresti, in atentia SANDU R. MARIUS-GABRIEL PFA., va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz: Rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte. Transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
De asemenea, Societatea poate furniza datele cu caracter personal ale Clientului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate anterior, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii.
Informatiile Clientul cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.
Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de e-mail office.cosmeticall@yahoo.com sau la adresa Splaiul Independentei nr. 273, sector 6, Bucuresti. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei..Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.
_______________________________________________________________ 

Observaţie:*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu; *orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Site-ul www.cosmetic-all.ro este proprietatea SANDU R MARIUS GABRIEL PFA, cu urmatoarele date de inregistrare:

Cod Unic de Inregistrare: 29425352

Nr. De ordine in registrul comertului: F40/4616/2011

Adresa: Splaiul Independentei nr. 273, sector 6, Bucuresti

Cont bancar, deschis la Banca Transilvania: RO69BTRL04601202C53041XX

E-mail: office.cosmeticall@yahoo.com

Telefon: 0764 747 050; 0755.212.776; 0735.260.206