Contactati-ne

Comanda rapid la numerele:

0764.747.050

0735.260.206


0755.212.776

Contactati-ne
KIT Folie Transfer Unghii Rosu Stelat
Category: Folie Transfer Unghii
Brand:
Price: RON18.99
Condition: New
Available from: Cosmetic-all
Stock: out_of_stock
Description: Set cu folie de transfer pentru unghii, aplicatie foarte moderna, spectaculoasa si rezistenta. Setul contine o rola cu folie de transfer model rosu stelat (1 m), o sticluta cu adeziv, un betisor lemn pentru cuticule si un aplicator de silicon.

KIT Folie Transfer Unghii Rosu Stelat ZOOM

KIT Folie Transfer Unghii Rosu Stelat

Set cu folie de transfer pentru unghii, aplicatie foarte moderna, spectaculoasa si rezistenta. Setul contine o rola cu folie de transfer model rosu stelat (1 m), o sticluta cu adeziv, un betisor lemn pentru cuticule si un aplicator de silicon.

Mai multe detalii

KFTM5

18,99 RON


Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

KIT Folie Transfer Unghii Rosu Stelat

KIT Folie Transfer Unghii contine:

- o rola cu folie de transfer model rosu stelat 1 m, diverse modele si culori;

- o sticluta cu adeziv pentru lipirea foliei pe unghie:

-  un betisor lemn de portocal pentru cuticule;

- un aplicator de silicon pentru pozitionarea si fixarea foliei.

Mod de folosire:

Asigurati-va ca unghiile sunt curate si uscate. Pe unghia finisata (inaintea gelului de luciu) se aplica un strat de adeziv fie intr-o forma oarecare, fie french sau chiar pe toata suprafata unghiei. In momentul aplicarii adezivul are o culoare de alb laptos. El se usuca la aer in aprox 30 secunde, moment in care devine transparent. Acum aplicati peste suprafata cu adezivul uscat o bucata de folie speciala cu modelul in sus, apoi prindeti coltul foliei si inlaturati-l cu o miscare rapida. Veti constata ca folia ramane lipita de unghie in zona unde s-a aplicat adezivul. Daca nu ati aplicat folia pe toata unghia, ca efect special, pe marginea foliei puteti sa trasati un contur cu vopsea acrilica sau niste puncte cu aceeasi culoare de vopsea acrilica, asteptati sa se usuce si aplicati un strat Top & Base Coat sau lac incolor. Nu uitati sa curatati varful unghiei cu ajutorul betisorului.

Instructiunile de folosire le veti gasi explicate sugestiv pe spatele ambalajului Kit-ului.

Newsletter