Contactati-ne

Comanda rapid la numerele:

0764.747.050

0735.260.206


0755.212.776

Contactati-ne

Produse noi

» Nu este niciun produs nou in acest moment.

Matrita pt Stampila
Category: Stampile Unghii
Brand:
Price: RON3.99
Condition: New
Available from: Cosmetic-all
Stock: out_of_stock
Description: Matrite metalice pentru stampilele de unghii. Se folosesc impreuna cu setul de stampila si razuitoare. Se adauga culoare in matrita, se indeparteaza surplusul cu partea subtire a razuitoarei, se aplica stampila fara sa se apese prea tare si apoi se imprima pe unghie forma dorita. ATENTIE ! Indepartati folia de plastic incolora ce imbraca etans matrita.    

Matrita pt Stampila ZOOM

Matrita pt Stampila

Matrite metalice pentru stampilele de unghii. Se folosesc impreuna cu setul de stampila si razuitoare. Se adauga culoare in matrita, se indeparteaza surplusul cu partea subtire a razuitoarei, se aplica stampila fara sa se apese prea tare si apoi se imprima pe unghie forma dorita.

ATENTIE ! Indepartati folia de plastic incolora ce imbraca etans matrita.

 

 

Mai multe detalii

Disponibilitate: Acest model nu este momentan in stoc !


Anunta-ma cand este disponibil.

3,99 RON

Lipsa stoc

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Matrita pt Stampila

Matrita metalica se foloseste impreuna cu setul de stampila si razuitoare, disponibile de asemenea, in magazinul nostru. Stampilele pot fi folosite atat pentru aplicarea pe unghia naturala cat si pe unghia falsa din acril, gel UV sau tips. Dupa aplicarea modelului, acesta trebuie protejat cu un strat de lac incolor sau gel.

ATENTIE ! Indepartati folia de plastic incolora ce imbraca etans matrita, pentru a functiona.

MOD DE FOLOSIRE:

Se adauga culoare in matrita, se indeparteaza surplusul cu partea subtire a razuitoarei printr-o miscare rapida si usoara, se aplica stampila dintr-o singura directie, fara presiune mare si apoi se imprima pe unghie forma dorita.