Contactati-ne

Comanda rapid la numerele:

0764.747.050

0735.260.206


0755.212.776

Contactati-ne
Matrita Stampila Unghii B82
Category: Stampile Unghii
Brand:
Price: RON3.99
Condition: New
Available from: Cosmetic-all
Stock: out_of_stock
Description: Matrite metalice pentru stampile de unghii. Se folosesc impreuna cu setul de stampila si razuitoare. Se adauga culoare in matrita, se indeparteaza surplusul cu partea subtire a razuitoarei (dintr-o singura miscare usoara si rapida), se aplica stampila fara sa se apese prea tare si apoi se imprima pe unghie forma dorita. Model: B82  

Matrita Stampila Unghii B82 ZOOM

Matrita Stampila Unghii B82

Matrite metalice pentru stampile de unghii.

Se folosesc impreuna cu setul de stampila si razuitoare. Se adauga culoare in matrita, se indeparteaza surplusul cu partea subtire a razuitoarei (dintr-o singura miscare usoara si rapida), se aplica stampila fara sa se apese prea tare si apoi se imprima pe unghie forma dorita.

Model: B82

 

Mai multe detalii

MSUB82

Disponibilitate: Acest model nu este momentan in stoc !


Anunta-ma cand este disponibil.

3,99 RON

Lipsa stoc

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Matrita Stampila Unghii B82

Matrita pentru stampile unghii se foloseste impreuna cu setul de stampila si razuitoare, disponibile in magazinul nostru. Stampilele pot fi folosite atat la unghia naturala,cat si la unghia falsa sau la tehnica cu acril sau gel. Dupa aplicarea modelului, acesta trebuie protejat cu un strat de lac incolor sau gel.

ATENTIE ! Indepartati folia de plastic incolora ce imbraca etans matrita, pentru a functiona.

MOD DE FOLOSIRE:

Se adauga culoare in matrita, se indeparteaza surplusul cu partea subtire a razuitoarei printr-o miscare rapida si usoara, se aplica stampila dintr-o singura directie, fara presiune mare si apoi se imprima pe unghie forma dorita.

Newsletter