14 produse afisate


Kituri Oja Semipermanenta

Doriti sa realizati o manichiura profesionala semipermanenta (permanenta), cu gel sau cu acril si nu stiti de unde sa incepeti?
Cu ajutorul kiturilor de manichiura veti putea realiza manichiuri care mai de care mai diversificate si mai complexe, numai imaginiatia va fi limita realizarilor dumneavoastra.
Cosmeticall.ro va pune la dispozitie kituri de manichiura ce contin aproape toate produsele necesare realizarii unei manichiuri semipermanente (permanente) de succes, pornind de la kituri mici ce cuprind produsele esentiale realizarii unei manichiuri reusite si terminand cu kituri mai mari care, datorita complexitatii produselor, permit realizarea unor modele personale si unice de succes. Nuantele minunate ale ojelor semipermanente (permanente), ale gelurilor de constructie, ale gelurilor de constructie, colorate sau ale pudrelor acrilice va vor face sa aveti unghiile la care ati visat.
Categoria Kituri Manichiura Oja Semipermanenta (Permanenta), Gel UV, Acril va intampina de asemenea cu super promotii si va ofera o multime de avantaje si beneficii pe care nu le veti putea refuza.
Kituri de manichiura pentru toate gusturile si buzunarele, disponibile in mai multe combinatii si complexitati.

Profita acum de preturile avantajoase si alege si tu kitul de manichiura care ti se potriveste.

Mai mult

Categoria Kituri Oja Semipermanenta iti ofera produse la preturi imbatabile!