220 produse afisate

Subcategorii

 • Oja Semipermanenta Lucioasa

  Oja Semipermanenta este o structura de gel UV, se usuca la lampa cu ultraviolete si rezista pe unghii pana la 4 saptamani, scutindu-va de grija manichiurii ciobite sau fara luciu. Este disponibila intr-o gama variata de nuante si culori, de la cele pastelate sau aprinse, de vara, pana la cele inchise, perlate sau cu glitter. Se aplica peste primer si baza si se sigileaza cu top coat, urmand pasii obisnuiti in aplicarea ojei semipermanente (permanente).

 • Oja Semipermanenta 3 in 1 (One Step)

  Oja Semipermanenta 3 in 1 (One Step) se aplica peste unghia curatata si degresata (sau peste gel sau tips) si se usuca rapid la lampa UV (2 minute) sau la cea cu LED (30 sec). Nu necesita aplicarea unei baze sau a finish-ului (top coat), oja semipermanenta 3 in 1 avand un luciu deosebit si rezistenta indelungata.

 • Oja Semipermanenta Neon

  Oja Semipermanenta Neon in culori aprinse, luminoase si rezistente, cu luciu deosebit. Se aplica peste primer si stratul de baza sau peste structura de gel, avand asa-zisul efect de ”neon”.

 • Color Base UNO RUBBER

  Baza colorata pentru unghii cu aspect translucid, ce poate fi utilizata ca atare, fara alta culoare, intr-unul sau doua straturi si sigilata cu Top Coat UNO No-Clease Super Shine sau cu orice alt top.

 • Base Cover COSMOLAC

  Baza colorata pentru unghii cu aspect translucid, ce poate fi utilizata ca atare, fara alta culoare, intr-unul sau doua straturi si sigilata cu Top Coat COSMOLAC No-Cleanse sau cu orice alt top.


Oja Semipermanenta

Oja Semipermanenta

Manichiura dumneavoastra poate starni admiratia tuturor! Cum se poate realiza acest lucru?
Numai cu ajutorul minunatelor nuante de oja semipermanenta (oja permanenta) disponibile la aceasta categorie.
Gata cu prejudecatile, gata cu ojele de proasta calitate ce sar de pe unghii la 2-3 zile, gata cu acest stres periodic cauzat de o manichiura imperfecta. Oja semipermanenta disponibila in magazinul nostru va da posibilitate sa uitati de toate aceste griji nu pentru 2-3 zile ci pentru 3-4 saptamani.
Nu ati mai folosit pana acum oja semipermanenta (oja permanenta)?
Nimic mai simplu, mai jos veti gasi un ghid pas cu pas despre modul in care oja semipermanenta trebuie aplicata pe unghii pentru a rezista cat mai mult timp. Puteti aplica oja semipermanenta pe unghiile dumneavoastra sau ale prietenelor fara nici un fel de experienta precedenta, singura conditie este sa respectati intocmai pasii urmatori:

Pasi aplicare oja semipermanenta (oja permanenta)

Pasul 1: Se pregatesc unghiile pentru aplicarea ojei semipermanente respectand urmatoarele:
  a) se indeparteaza cuticulele de pe suprafata unghiilor cu unei chiurete speciale sau cu un betisor de lemn.
  b) se pileste suprafata unghiei, pentru matuire, cu un buffer foarte fin.
  c) se indeparteaza praful rezultat in urma pilirii cu o perie de praf si se degreseaza cu cleaner.
Pasul 2: Se aplica primerul intr-un strat foarte subtire, dupa care se lasa aproximativ un minut la uscare.
Pasul 3: Se aplica o baza pentru unghii sau un strat foarte subtire de gel UV 3 in 1
Pasul 4: Se usuca gelul-baza (Base Coat) la lampa UV in aproximativ 1 minute.
Pasul 5: Se aplica unul sau doua straturi de oja semipermanenta
Pasul 6: Se usuca oja semipermanenta la lampa UV timp de 2 minute, fiecare strat in parte.
Pasul 7: Se aplica finish-ul top coat pentru a da un luciu special unghiilor. Se usuca si acesta la lampa UV timp de aproximativ 3 minute.

Iata! Este atat de simplu de aplicat oja semipermanenta pe unghii incat si orice o poate face chiar de acasa. Nu ramane la aprecierea dumneavoastra decat sa alegeti nuantele de oja semipermanenta preferate care sa va ofere satisfactie si confort.

Cosmetic-all.ro va intampina la Categoria Oja Semipermanenta cu o gama extrem de diversificata de nuante, de la nuantele de vara ce pot fi purtate in zilele insorite in care mergeti la plaja, pana la nuantele de toamna-iarna ce ofera un aspect placut chiar si in cele mai innegurate zile. De asemenea, magazinul nostru va intampina periodic cu super promotii si va ofera o multime de avantaje si beneficii pe care nu le veti putea ignora.
Profitati acum de preturile avantajoase si alegeti-va nuanta de oja semipermanenta care vi se potriveste.

Mai mult

Categoria Oja Semipermanenta iti ofera produse la preturi imbatabile!