Catifea Unghii Set

Catifea Unghii Set ZOOM

Catifea Unghii Set

Catifea Unghii Set de 12 butoiase cu pudra-catifea pentru decorarea manichiurii de gel UV, cu oja semipermanenta sau tipsuri, 12 culori diferite.

Mai multe detalii

Catifea Unghii Set

Catifea Unghii Set de 12 butoiase cu pudra-catifea pentru decorarea manichiurii clasice, de gel UV, cu oja semipermanenta sau tipsuri. Pentru manichiura clasica se aplica un strat de oja de culoare asemanatoare. Se asteapta sa se usuce si se aplica al doilea strat de aceeasi oja. Dupa ce s-a aplicat al doilea strat pe fiecare unghie, inainte de a se usca, se presara catifeaua de unghii direct din recipient, cu pensula evantai sau cu penseta. Se indeparteaza cu pensula surplusul de catifea, se preseaza usor cu pensula, iar manichiura de catifea este gata.

Pentru manichiura UV, catifeaua de unghii se presara pe ultimul strat de gel UV (finish), inainte de a fi uscat la lampa UV. Catifeaua pentru unghii se presara usor, in strat subtire, pentru a permite razelor UV sa usuce gelul UV. Gelul de sigilare se tine in lampa UV timp dublu dupa ce s-a aplicat catifeaua de unghii.


Gramaj: 12g