Lila Rossa Builder Gel Roz 30ml

Lila Rossa Builder Gel Roz 30ml ZOOM

Lila Rossa Builder Gel Roz 30ml

Gel UV Soak-Off pentru constructia unghiilor tehnice, marca Lila Rossa, 30ml. Gel cu vascozitate medie, usor de modelat, poate fi folosit pe unghia naturala sau pe tipsuri, avand o acoperire foarte buna a imperfectiunilor. Se usuca la lampa UV (2-3 min) si se indeparteaza usor, cu Remover Gel, prin inmuiere.

Nuanta: Roz.

Mai multe detalii

Lila Rossa Builder Gel Roz 30ml

Lila Rossa Builder Gel Roz 30ml - este un gel cu vascozitate medie, usor de modelat, pentru constructia unghiilor tehnice. Poate fi folosit pe unghia naturala sau pe tipsuri, avand o acoperire foarte buna a imperfectiunilor. Se usuca la lampa UV (2-3 min) si se indeparteaza usor, cu Remover Gel, prin inmuiere.
 
MOD DE FOLOSIRE:
1. Aplicati un strat subtire de Gel UV Soak-Off Lila Rossa incepand cu centrul unghiei, cu ajutorul unei pensule pentru gel.
2. Mici portiuni neacoperite pot sa apara daca nu puneti destul gel pe suprafata unghiei, pentru a permite gelului sa se stranga in momentul uscarii la lampa.
 3. NU pensulati prea mult gelul, pentru a nu produce bule de aer.
 4. Verificati ca gelul sa nu atinga cuticula. Trebuie sa lasati o mica margine de-a lungul acesteia.
 5. Uscati la lampa cu lumina ultravioleta timp de 3 minute.
 6. Aplicati un al doilea strat de gel si uscati din nou la lampa 3 minute.
7. Stergeti unghia cu un tampon neted imbibat cu cleaner, pentru a inlatura dispersia lipicioasa ce ramane deasupra si lustruiti.