Gel UV Constructie 3 in 1 Transparent

Gel UV Constructie 3 in 1 Transparent ZOOM

Gel UV Constructie 3 in 1 Transparent

Gel UV pentru Constructie Unghii 3 in 1, calitate deosebita, pentru constructia profesionala a unghiilor false. Cu o densitate medie, se poate folosi atat la construit cu sablon cat si la tipsuri. Se foloseste pentru toate straturile de gel - baza, constructie si sigilare, se usuca la lampa UV in 2-3 minute si nu necesita pilire!

50 ml, transparent

Mai multe detalii

Gel UV Constructie 3 in 1 Transparent

Gel  UV Constructie Unghii 3 in 1 este un gel vascos, autonivelant, se poate folosi pentru toate cele 3 straturi de gel (baza, constructie si finish). Se aplica pensulat in straturi subtiri, intarite pe rand la lampa timp de 3 minute si NU NECESITA PILIRE !

Pasii pentru aplicare sunt :

- pregatiti unghia naturala ca pentru manichiura tehnica ( indepatrati cuticulele, indepartati luciul unghiei naturale, desprafuiti, aplicati primer) ;

- aplicati un strat subtire de Gel UV Constructie Unghii 3 in 1 (fara sa atingeti pielea) si introduceti la lampa timp de 3 minute (gelul este vascos dar se autoniveleaza) ;

- realizati modelul dorit cu : gel french , sclipici , gel colorat etc. si introduceti la lampa.

- aplicati un strat pensulat de Gel UV Constructie Unghii 3 in 1 (fara sa atingeti cuticulele) si introduceti la lampa 3 minute apoi repetati acest pas. Sigilati varful unghiei si lateralele.

- degresati unghiile cu cleaner;

- aplicati ulei de cuticule si masati usor.