Lily Angel Gel UV Constructie Alb

Lily Angel Gel UV Constructie Alb ZOOM

Lily Angel Gel UV Constructie Alb

Gel UV pentru constructia unghiilor false, marca Lily Angel, 30g. Gel cu vascozitate crescuta, usor de modelat, poate fi folosit atat pe unghia naturala cat si pe tipsuri, avand un aspect deosebit de apropiat de unghia naturala. Foarte rezistent in timp, protejeaza unghia naturala si o intareste. Se usuca la lampa LED (30 sec.) sau UV (3 min).

Nuanta: alba.

Mai multe detalii

Lily Angel Gel UV Constructie Alb

Gel UV pentru constructia unghiilor false, marca Lily Angel, 30g. Se aplica dupa Primer si Baza UV apoi se sigileaza cu Top Coat. Gel cu vascozitate crescuta, usor de modelat, poate fi folosit atat pe unghia naturala cat si pe tipsuri, avand un aspect deosebit de apropiat de unghia naturala. Foarte rezistent in timp, protejeaza unghia naturala si o intareste. Se usuca la lampa LED (30 sec.) sau UV (2 min).
 
MOD DE FOLOSIRE:
1. Aplicati un strat subtire de Gel UV Constructie Lily Angel incepand cu centrul unghiei, cu ajutorul unei pensule pentru gel.
2. Mici portiuni neacoperite pot sa apara daca nu puneti destul gel pe suprafata unghiei, pentru a permite gelului sa se stranga in momentul uscarii la lampa.
 3. NU pensulati prea mult gelul, pentru a nu produce bule de aer.
 4.Verificati ca gelul sa nu atinga cuticula. Trebuie sa lasati o mica margine de-a lungul acesteia.
 5. Uscati la lampa cu lumina ultravioleta timp de 3 minute.
 6. Aplicati un al doilea strat de gel si uscati din nou la lampa 3 minute.
7. Stergeti unghia cu un tampon neted imbibat cu cleaner, pentru a inlatura dispersia lipicioasa ce ramane deasupra si lustruiti.