Lily Angel Gel UV Constructie Coffee

Lily Angel Gel UV Constructie Coffee ZOOM

Lily Angel Gel UV Constructie Coffee

Gel UV pentru constructia unghiilor false dar si pentru camuflaj, marca Lily Angel, 30g. Gel cu vascozitate crescuta, usor de modelat, poate fi folosit atat la constructia cu sablon cat si pe tipsuri, are putere mare de acoperire a imperfectiunilor unghiei. Foarte rezistent in timp, protejeaza unghia naturala si o intareste. Se usuca la lampa LED (30 sec.) sau UV (3 min).

Nuanta: cafeniu

Mai multe detalii

GCFLA

Disponibilitate: Acest model nu este momentan in stoc !


Anunta-ma cand este disponibil.

35,99 RON

Lipsa stoc

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Alte 30 produse din aceeaşi categorie:
Înapoi
Înainte

Lily Angel Gel UV Constructie Coffee

Gel UV pentru constructia unghiilor false dar si pentru camuflaj, marca Lily Angel, 30g. Gel cu vascozitate crescuta, usor de modelat, poate fi folosit atat la constructia cu sablon cat si pe tipsuri, are putere mare de acoperire a imperfectiunilor unghiei. Foarte rezistent in timp, protejeaza unghia naturala si o intareste. Se usuca la lampa LED (30 sec.) sau UV (3 min).
 
MOD DE FOLOSIRE:
1. Aplicati un strat subtire de Gel UV Constructie Lily Angel incepand cu centrul unghiei, cu ajutorul unei pensule pentru gel.
2. Mici portiuni neacoperite pot sa apara daca nu puneti destul gel pe suprafata unghiei, pentru a permite gelului sa se stranga in momentul uscarii la lampa.
 3. NU pensulati prea mult gelul, pentru a nu produce bule de aer.
 4.Verificati ca gelul sa nu atinga cuticula. Trebuie sa lasati o mica margine de-a lungul acesteia.
 5. Uscati la lampa cu lumina ultravioleta timp de 3 minute.
 6. Aplicati un al doilea strat de gel si uscati din nou la lampa 3 minute.
7. Stergeti unghia cu un tampon neted imbibat cu cleaner, pentru a inlatura dispersia lipicioasa ce ramane deasupra si lustruiti.