Gene False Banda Miley 006

Gene False Banda Miley 006 ZOOM

Gene False Banda Miley 006

Gene False cu banda, foarte usor de aplicat, foarte usoare. Cu ingrijirea necesara, genele false tip banda se pot reutiliza. Se livreaza impreuna cu lipiciul in cutiuta speciala, ideala pentru pastrarea genelor in conditii de igiena si siguranta. 

Mai multe detalii

GBM6

Disponibilitate: IN STOC

4,99 RON


Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Alte 6 produse din aceeaşi categorie:

Gene False Banda Miley 006

Genele False Banda Miley 006, foarte usor de aplicat, se pot reutiliza. Se livreaza in cutiuta speciala, ideala pentru pastrarea genelor in conditii de igiena si siguranta.

Instructiuni utilizare:

1. Se iau genele cu atentie din cutia speciala si se verifica lungimea lor asezandu-le peste genele naturale de la coltul interior al ochiului spre cel exterior, se taie excesul la coltul exterior al genei.

2. Se demachiaza si se degreseaza pleoapa.

3. Se ia cate o parte de gene pe rand si se lipeste de jur imprejurul degetului aratator pentru un minut. In felul acesta se accentueaza curbura, facand aplicarea pe ochi mult mai usoara.

4. Cu ajutorul unui betisor se ia adeziv si se intinde pe toata suprafata benzii. Stratul trebuie sa fie subtire. Se asteapta mimim de 30 de secunde pentru a lasa adezivul sa se intareasca pana devine lipicios. Acest pas este esential pentru ca ofera o mai mare rata de succes, geana lipindu-se pe pleoapa, putand fi miscata putin pentru a fi asezata perfect dar nedezlipindu-se.

5. Geana falsa trebuie sa fie pusa pe pleoapa pe linia genelor naturale, cat mai aproape de aceasta, dar in nici un caz asezata pe genele naturale. Genele false trebuie lipite la radacina firelor de par iar capetele trebuie sa fie bine fixate.

7. Se lasa genele sa se usuce cateva minute după care se pot curba si se poate aplica un strat de mascara.

8 La baza genelor se aplica un contur inchis la culoare pentru a corecta eventualele mici imperfectiuni.