Oja Semipermanenta 3in1 LILA ROSSA MAGIC 34ALB

Oja Semipermanenta 3in1 LILA ROSSA MAGIC 34ALB ZOOM

Oja Semipermanenta 3in1 LILA ROSSA MAGIC 34ALB

Oja Semipermanenta LILA ROSSA MAGIC 3 in 1 nr.34 10ml se aplica peste unghia curatata si degresata (sau peste gel sau tips) si se usuca rapid la lampa UV (2 minute) sau la cea cu LED (30 sec). Nu este necesara aplicarea unei baze sau a finish-ului (top coat), oja semipermanenta LILA ROSSA 3 in 1 avand un luciu deosebit si rezistenta indelungata.

Mai multe detalii

LRM34


Anunta-ma cand este disponibil.

Lipsa stoc

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Alte 30 produse din aceeaşi categorie:

Oja Semipermanenta 3in1 LILA ROSSA MAGIC 34ALB

Oja Semipermanenta LILA ROSSA MAGIC 3 in 1 (one step) se aplica peste unghia curatata si degresata (sau peste gel sau tips) si se usuca rapid la lampa UV (2 minute) sau la cea cu LED (30 sec). Nu este necesara aplicarea unei baze sau a finish-ului (top coat), oja semipermanenta LILA ROSSA 3 in 1 avand un luciu deosebit si rezistenta indelungata (pana la 4 saptamani).

MOD DE FOLOSIRE: 1. Piliti si curatati unghiile. 2. Aplicati Primer pentru unghii intr-un strat subtire. Dupa uscare, aplicati un prim strat de oja semipermanenta LILA ROSSA 3 in 1, uscati la lampa UV 1-2 minute. 4. daca este nevoie, aplicati al doilea strat de oja semipermanenta mai subtire, apoi uscati din nou la lampa UV 2 minute. 5. Pentru indepartare, aceasta se dizolva usor cu o solutie de acetona (remover gel), prin aceeasi metoda ca la oja semipermanenta obisnuita.