Oja Semipermanenta 3in1 LILA ROSSA 103

Oja Semipermanenta 3in1 LILA ROSSA 103 ZOOM

Oja Semipermanenta 3in1 LILA ROSSA 103

Oja Semipermanenta LILA ROSSA 3 in 1 se aplica peste unghia curatata si degresata (sau peste gel sau tips) si se usuca rapid la lampa UV (2 minute) sau la cea cu LED (30 sec). Nu este necesara aplicarea unei baze sau a finish-ului (top coat), oja semipermanenta LILA ROSSA 3 in 1 avand un luciu deosebit si rezistenta indelungata.

Mai multe detalii

OLR103

Disponibilitate: Acest model nu este momentan in stoc !


Anunta-ma cand este disponibil.

9,99 RON

Promotie Promotie!

-8,00 RON

17,99 RON

Lipsa stoc

Alte 30 produse din aceeaşi categorie:
Înapoi
Înainte

Oja Semipermanenta 3in1 LILA ROSSA 103

MOD DE FOLOSIRE: 1. Piliti si curatati unghiile. 2. Aplicati Primer pentru unghii intr-un strat subtire. Dupa uscare, aplicati un prim strat de oja semipermanenta LILA ROSSA 3 in 1, uscati la lampa UV 1-2 minute. 4. daca este nevoie, aplicati al doilea strat de oja semipermanenta mai subtire, apoi uscati din nou la lampa UV 2 minute. 5. Pentru indepartare, aceasta se dizolva usor cu o solutie de acetona (remover gel), prin aceeasi metoda ca la oja semipermanenta obisnuita.

Oja Semipermanenta LILA ROSSA 3 in 1 (one step) se aplica peste unghia curatata si degresata (sau peste gel sau tips) si se usuca rapid la lampa UV (2 minute) sau la cea cu LED (30 sec). Nu este necesara aplicarea unei baze sau a finish-ului (top coat), oja semipermanenta LILA ROSSA 3 in 1 avand un luciu deosebit si rezistenta indelungata (pana la 4 saptamani).