Oja Semipermanenta Miley no.4

Oja Semipermanenta Miley no.4 ZOOM

Oja Semipermanenta Miley no.4

Oja Semipermanenta (permanenta) Miley no.4 rosu-grena, se aplica peste primer si stratul de baza (Base Coat) sau peste structura de gel si se usuca rapid la lampa UV (2 minute) sau la lampa cu LED (30 sec).Oja semipermanenta Miley are luciu deosebit si rezistenta 2-4 saptamani. 

Nuanta: rosu-grena

Cantitate: 9 ml

Mai multe detalii

OPML4


Anunta-ma cand este disponibil.

Lipsa stoc

Alte 30 produse din aceeaşi categorie:

Oja Semipermanenta Miley no.4

Oja semipermanenta (permanenta) este mult mai rezistenta in timp (cca. 2-4 saptamani), rezista la socuri sau la soare si are un luciu puternic. Manichiura realizata cu aceasta oja nu se exfoliaza, nu se crapa si nu ataca unghiile. Oja Semipermanenta Miley se usuca rapid la lampa UV (2 minut) sau la lampa cu LED (30 sec), are luciu deosebit si rezistenta crescuta.

MOD DE FOLOSIRE: 1. Piliti si curatati unghiile. 2. Aplicati Primer pentru unghii intr-un strat subtire. Dupa uscare, aplicati Baza Unghii (Base Coat), uscati la lampa UV 1 min. Nu degresati. 3. Aplicati un prim strat de oja semipermanenta Miley, uscati la lampa UV 1 minut. 4. Aplicati al doilea strat de oja semipermanenta Miley, mai subtire, apoi uscati din nou la lampa UV 2 minute. 5. Aplicati Top Coat - Finish, sigilati unghia, uscati la lampa 2-3 minute, apoi degresati cu cleanser si lustruiti.