Oja Semipermanenta Miley no.052

Oja Semipermanenta Miley no.052 ZOOM

Oja Semipermanenta Miley no.052

Oja Semipermanenta (permanenta) Miley no.052 mov deschis, se aplica peste primer si stratul de baza (Base Coat) sau peste structura de gel si se usuca rapid la lampa UV (2 minute) sau la lampa cu LED (30 sec).Oja semipermanenta Miley are luciu deosebit si rezistenta 2-4 saptamani. 

Nuanta: mov deschis

Cantitate: 9 ml

Mai multe detalii

OPML052

Disponibilitate: Acest model nu este momentan in stoc !


Anunta-ma cand este disponibil.

11,99 RON

Lipsa stoc

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Alte 30 produse din aceeaşi categorie:
Înapoi
Înainte

Oja Semipermanenta Miley no.052

Oja semipermanenta (permanenta) este mult mai rezistenta in timp (cca. 2-4 saptamani), rezista la socuri sau la soare si are un luciu puternic. Manichiura realizata cu aceasta oja nu se exfoliaza, nu se crapa si nu ataca unghiile. Oja Semipermanenta Miley se usuca rapid la lampa UV (2 minut) sau la lampa cu LED (30 sec), are luciu deosebit si rezistenta crescuta.

MOD DE FOLOSIRE: 1. Piliti si curatati unghiile. 2. Aplicati Primer pentru unghii intr-un strat subtire. Dupa uscare, aplicati Baza Unghii (Base Coat), uscati la lampa UV 1 min. Nu degresati. 3. Aplicati un prim strat de oja semipermanenta Miley, uscati la lampa UV 1 minut. 4. Aplicati al doilea strat de oja semipermanenta Miley, mai subtire, apoi uscati din nou la lampa UV 2 minute. 5. Aplicati Top Coat - Finish, sigilati unghia, uscati la lampa 2-3 minute, apoi degresati cu cleanser si lustruiti.