Primer Unghii UV

Primer Unghii UV ZOOM

Primer Unghii UV

Primer Unghii UV cu acid, utilizat pentru deshidratarea si degresarea unghiilor, pentru obtinerea unei aderente perfecte a stratului de gel sau acril la unghia naturala. Utilizarea Primerului este esentiala pentru a impiedica desprinderea stratului de gel de pe unghie. Se aplica in strat subtire, fara a atinge cuticula.

15 ml

Mai multe detalii

Primer Unghii UV

Primer Unghii UV cu acid, utilizat pentru indepartarea umiditatii si grasimii de pe unghii, cu scopul de a se obtine o aderenta perfecta a stratului de gel la unghia naturala. Utilizarea Primerului este esentiala pentru a impiedica desprinderea stratului de gel de pe unghie.

Primerul este folosit ca prim strat inainte de aplicarea gelului UV, a pudrei acrilice sau a ojei semipermamente.

Sticluta este prevazuta cu capac cu pensula. Solutia actioneaza ca o banda dublu adeziva, deshidrateaza unghia naturala, asigurand astfel si protectie impotriva infectiilor, fungilor. Pregateste unghia astfel deshidratata pentru aderenta la gel sau acril. Nu puneti unghia astfel pregatita la lampa, feriti de sursele de caldura! Nu mai atingeti unghia pe care ati pus primer!

ATENTIE, materialul este foarte usor inflamabil! Feriti de sursele de caldura si asigurati-va ca capacul este foarte bine inchis. Nu puneti produsul in contact cu pielea, in cazul in care v-ati atins accidental cu solutia clatiti cu apa din abundenta. Acest produs este pentru uzul profesional EXCLUSIV, nu lasati copii in preajma lui!

15 ml