Primer Unghii NDED

Solutie pregatitoare si aderenta intre unghia naturala si gelul UV, acryl sau oja permanenta, utilizata pentru indepartarea umiditatii si grasimii de pe unghii. Utilizarea unui primer este esentiala pentru a impiedica desprinderea stratului de gel de pe unghie. Primer Unghii NDED previne exfolierea si protejeaza unghiile. Are efect degresant si deshidratant.

Cantitate: 15 ml

Mai multe detalii

PRIND


Anunta-ma cand este disponibil.

Lipsa stoc

Primer Unghii NDED

Primer Unghii NDED deshidrateaza si degreseaza unghia naturala, asigurand totodata si protectie impotriva infectiilor de orice fel. Pregateste unghia astfel degresata pentru aderenta la gel sau acryl. Este portivit chiar si pentru unghiile cu probleme, previne exfolierea.

Nu puneti unghia pregatita cu Primer Unghii NDED la lampa, feriti de sursele de caldura! Nu mai atingeti unghia pe care ati pus primer! Se foloseste doar pe unghia naturala.

Sticluta este prevazuta cu capac cu pensula.

ATENTIE, materialul este foarte usor inflamabil! Feriti de sursele de caldura si asigurati-va ca capacul este foarte bine inchis. Nu puneti produsul in contact cu pielea, in cazul in care v-ati atins accidental cu solutia clatiti cu apa din abundenta.

Cantitate: 15 ml