Pudra Acrilica NDED Alb 30g

Pudra Acrilica NDED Alb 30g ZOOM

Pudra Acrilica NDED Alb 30g

Praf acrilic cu protectie anti-ingalbenire Nded Alb 30g

Pudra acrilica alb, cu protectie Cavaliers impotriva ingalbenirii unghiilor naturale, pentru constructia de unghii false din acril, cu aspect natural si foarte rezistente. Se foloseste impreuna cu lichidul acrilic, pentru a forma o pasta modelatoare ce se usuca la aer. Imbogatita cu agent optic pentru un efect luminos.

Mai multe detalii

PANDA

Disponibilitate: IN STOC

29,99 RON


Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Alte 11 produse din aceeaşi categorie:

Pudra Acrilica NDED Alb 30g

Praf acrilic cu protectie anti-ingalbenire Nded Alb 30g

Pudra acrilica profesionala, alb, cu protectie Cavaliers impotriva ingalbenirii unghiilor naturale, pentru constructia de unghii false din acril, cu aspect natural si foarte rezistente. Se foloseste impreuna cu lichidul acrilic, pentru a forma o pasta modelatoare ce se usuca la aer. Imbogatita cu agent optic pentru un efect luminos. Produs Germania de cea mai buna calitate.

Mod de folosire:

Cu ajutorul unei pensule adecvate pentru acril (cu par rotund), inmuiata in prealabil in lichidul acrilic, se formeaza o perluta prin introducerea acesteia in praful acrilic. Aceasta perluta se aplica imediat pe mijlocul varfului unghiei si apoi se modeleaza cu rapiditate, pentru a forma curba C, inainte de uscarea acrilului. Pentru prelungirea unghiilor pot fi necesare pana la 5 perlute de acril. Puteti alege dintre cele trei nuante disponibile, transparent (clear), roz sau alb.

Produs Germania