Remover Gel UV OCS 500 ml

Remover Gel UV OCS 500 ml ZOOM

Remover Gel UV OCS 500 ml

Remover Gel UV OCS Easy Off 500 ml, solutie parfumata, profesionala, pentru indepartarea unghiilor false de gel sau a ojei semipermanente.

Mai multe detalii

REMOCS

Disponibilitate: IN STOC

35,99 RON

Promotie Promotie!

-14,00 RON

49,99 RON


Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Alte 17 produse din aceeaşi categorie:

Remover Gel UV OCS 500 ml

Remover Gel UV OCS Easy Off indeparteaza cu usurinta straturile de gel UV sau oja permanenta. Pentru uz profesional, miros placut, parfumat.

MOD DE FOLOSIRE:

Se pileste usor suprafata unghiei de gel sau Top Coat-ul de deasupra ojei permanente folosind o pila cu granulatia 180. Se inmoaie un tampon in solutia Remover Gel UV OCS si se aseaza deasupra unghiei de gel. Se infasoara strans tamponul cu o foita de aluminiu sau se ataseaza o capsula  speciala pe fiecare deget in parte. Se lasa sa actioneze timp de 10 minute sau mai mult, in functie de numarul straturilor de gel sau oja permanenta. Se indeparteaza usor tamponul, si se verifica daca unghia falsa s-a desprins, fara a trage insa, pentru a nu exfolia stratul superficial al unghiei naturale. Cu ajutorul unei chiurete se indeparteaza usor straturile de gel inmuiat. Procedati astfel pentru fiecare deget in parte si pentru fiecare strat de gel.