Sterilizator Ustensile cu Quartz

Sterilizator Ustensile cu Quartz ZOOM

Sterilizator Ustensile cu Quartz

Sterilizator pentru ustensile manichiura / pedichiura / frizerie, cu bile quartz. Incalzeste pana la 250 grade C. Este ideal pentru sterilizarea rapida si sigura a instrumentelor de manichiura, a instrumentelor de cosmetica, a foarfecelor de tuns si a instrumentelor pentru tatuaje. Se livreaza impreuna cu un set de bile de quartz. 

Mai multe detalii

STRLM

Disponibilitate: IN STOC

89,99 RON

Promotie Promotie!

-30,00 RON

119,99 RON


Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Alte 4 produse din aceeaşi categorie:

Sterilizator Ustensile cu Quartz

Sterilizator cu bile de quartz pentru sterilizarea rapida a instrumentelor din metal precum: foarfece de tuns si filat, ustensile manichiura / pedichiura etc. Sterilizarea este uscata si se realizeaza la o temperatura de 250 grade Celsius in aproximativ 30 de secunde. Recomandat pentru saloanele de manichiura / pedichiura. Se livreaza impreuna cu o punga cu bile de quartz.

Instructiuni de folosire:

- Puneti bilele de quartz in cuva, inchideti capacul si apasati butonul de pornire aflat pe partea frontala a aparatului. 
- Procesul de incalzire dureaza aproxomativ 12 minute. Cand temperatura va ajunge la 250 grade Celsius, indicatorul luminos se va stinge. In acest moment puteti introduce ustensilele pe care doriti sa le sterilizati. 
- Datorita temperaturii inalte, ustensilele se sterilizeaza timp de 20 - 30 secunde, dupa care se scot si se inchide capacul.
- In final, deconectati aparatul de la sursa de curent.

ATENTIE !!! Nu extrageti instrumentele pana nu va asigurati ca acestea au ajuns la o temperatura suportabila astfel incat sa le puteti manevra fara a va rani. Nu uitati ca in interiorul cuvei instrumentele ajung la o temperatura de 250 de grade celsius!

Intretinere:

Curatati aparatul ori de cate ori este necesar cu o laveta umeda. Asigurati-va ca in procesul de curatare aparatul nu este racordat la curent electric. Nu introduceti lichide in cuva! Pastrati aparatul in locuri ferite de umezeala.

Caracteristici tehnice:

  • Tensiune alimentare 220V - 50Hz
  • Putere: 75W
  • Temperatura de lucru: 250 grade C
  • Vas de inox
  • Dimensiuni exterioare: 16x12x17,5cm
  • Dimensiuni vas: 4 cm (diametru) x 7 cm (profunzime)

Garantie: 1 an