Strasuri tip Swarovski SS4 10buc

Strasuri tip Swarovski SS4 10buc ZOOM

Strasuri tip Swarovski SS4 10buc

Strasuri tip Swarovski SS4 - Aplicatii speciale pentru manichiura clasica sau constructii de gel sau acril, cristalele tip Swarovski au o stralucire aparte ce confera un plus de finete si pretiozitate oricarui model realizat pe unghii. Pachet cu 10 strasuri originale de dimensiunea SS4 (aproximativ 1 mm).


Mai multe detalii

SS4

Disponibilitate: IN STOC

3,49 RON


Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Alte 21 produse din aceeaşi categorie:

Strasuri tip Swarovski SS4 10buc

Strasurile tip Swarovski au o stralucire aparte ce confera un plus de finete si originalitate oricarui model realizat pe unghiile de gel uv sau acril.

Mod de aplicare: Dupa pregatirea obisnuita a cuticulelor, adica impingerea lor cu ajutorul chiuretei sau a unui betisor din bambus, se pileste si se degreseaza unghia, apoi se aplica baza. Dupa aplicarea acesteia, se intinde oja sau se face o manichiura french, apoi se usuca la aer sau la lampa UV, dupa caz. Locurile unde dorim aplicarea cristalelor se pot marca cu ajutorul unui marker. In aceste locuri picuram un adeziv special (lipici pentru unghii). Cu ajutorul unui betisor din bambus se iau strasurile tip Swarovski si se aseaza exact in locul unde am facut semnele. Dupa aplicarea acestora in totalitate, se lacuieste unghia cu un lac incolor sau top coat, pentru protectia aplicatiilor dar si pentru un plus de stralucire. Este recomandat ca strasurile tip Swarovski sa fie aplicate peste unghiile false, acestea putand sa reziste mult mai mult decat unghiile naturale, intre doua saptamani si o luna.