Strasuri Swarovski SS4 50buc

Strasuri Swarovski SS4 50buc ZOOM

Strasuri Swarovski SS4 50buc

Strasuri Swarovski SS4 - Aplicatii speciale pentru manichiura clasica sau constructii de gel sau acril, cristalele Swarovski au o stralucire aparte ce confera un plus de finete si pretiozitate oricarui model realizat pe unghii. Pachet cu cincizeci strasuri originale de dimensiunea SS4 (aproximativ 1 mm).


Mai multe detalii

Strasuri Swarovski SS4 50buc

Strasurile Swarovski au o stralucire aparte ce confera un plus de finete si originalitate oricarui model realizat pe unghiile de gel uv sau acril.

Mod de aplicare: Dupa pregatirea obisnuita a cuticulelor, adica impingerea lor cu ajutorul chiuretei sau a unui betisor din bambus, se pileste si se degreseaza unghia, apoi se aplica baza. Dupa aplicarea acesteia, se intinde oja sau se face o manichiura french, apoi se usuca la aer sau la lampa UV, dupa caz. Locurile unde dorim aplicarea cristalelor se pot marca cu ajutorul unui marker. In aceste locuri picuram un adeziv special (lipici pentru unghii). Cu ajutorul unui betisor din bambus se iau strasurile Swarovski si se aseaza exact in locul unde am facut semnele. Dupa aplicarea acestora in totalitate, se lacuieste unghia cu un lac incolor sau top coat, pentru protectia aplicatiilor dar si pentru un plus de stralucire. Este recomandat ca strasurile Swarovski sa fie aplicate peste unghiile false, acestea putand sa reziste mult mai mult decat unghiile naturale, intre doua saptamani si o luna.