Strasuri tip Swarovski Rosii SS4 10buc

Strasuri tip Swarovski Rosii SS4 10buc ZOOM

Strasuri tip Swarovski Rosii SS4 10buc

Aplicatii speciale pentru manichiura clasica sau constructii de gel, acril sau tipsuri, cristalele Swarovski Rosii au o stralucire aparte si se aplica foarte usor, avand o fateta plana. Pachet cu 10 strasuri originale de dimensiunea SS4 (aproximativ 1 mm).


Mai multe detalii

Strasuri tip Swarovski Rosii SS4 10buc

Strasurile Swarovski Rosii au o stralucire aparte ce confera un plus de finete si originalitate oricarui model realizat pe unghiile de gel uv sau acril.

MOD DE APLICARE: Dupa pregatirea obisnuita a cuticulelor, se pileste si se degreseaza unghia, apoi se aplica baza. Se intinde oja sau se face o manichiura french, apoi se usuca la aer sau la lampa UV, dupa caz. Locurile unde dorim aplicarea cristalelor se pot marca cu ajutorul unui marker. In aceste locuri picuram un adeziv special (lipici pentru unghii). Cu ajutorul unui betisor din bambus. Strasurile Swarovski se aseaza exact in locul unde am facut semnele. Dupa aplicarea acestora in totalitate, se lacuieste unghia cu un lac incolor sau top coat, pentru protectia aplicatiilor dar si pentru un plus de stralucire. Este recomandat ca strasurile Swarovski sa fie aplicate peste unghiile false, acestea putand sa reziste mult mai mult decat unghiile naturale, intre doua saptamani si o luna.