Trusa Rujuri 66

Trusa Rujuri 66 - o paleta completa cu 66 nuante de rujuri care ofera eleganta si stralucire printr-o singura aplicare, au textura matasoasa si nu se intind. Singura paleta care contine de la nuante pale de roz si piersica pana la culori intense de mov, albastru sau auriu. 

Mai multe detalii

TRR66

Disponibilitate: IN STOC

45,99 RON


Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Trusa Rujuri 66

Trusa Rujuri 66 - o paleta completa cu 66 nuante de rujuri care ofera eleganta si stralucire printr-o singura aplicare, au textura matasoasa si nu se intind. Singura paleta care contine de la nuante pale de roz si piersica pana la culori intense de mov, albastru sau auriu. Cu aceasta trusa vei putea avea un machiaj perfect atat de zi cat si de seara.

DESCRIERE:

- fixare perfecta fara a usca buzele

- complex hidratant

- textura matasoasa si rezistenta

- imbogatite cu vitamina E, gloss-urile mentin hidratarea si moliciunea buzelor care capata un aspect matasos de satin pentru o perioada lunga de timp

- 66 de nuante pentru toate tipurile de ten, pentru toate ocaziile, pentru orice moment al zilei.

CARACTERISTICI:

- Dimensiuni paleta: 23,3cm x 15 cm

- Culoare caseta: negru

- Material: plastic

- Greutate: 241 grame

Ingrediente: Microcrystalline wax, MICA, microcrystal wax, beeswax, Resin acids and Rosin acids, brightener, wool oil, Isooctyl palmitate,vitamin E, white mineral oil, Fatty acid methry1 esters, 2-Propensyl ethanoate, BHT, Pearlessence Pearl Powder.